Nya MIT-place skapar mötesplats för forskare, studenter och näringsliv

2017-04-26
Fredag den 28 april smygstartar invigningen av fokusmiljön MIT-place med en robottävling anordnad av studenterna vid Teknisk Fysik. Invigningsprogrammet fortsätter den 2 och 3 maj med invigningstal av rektor Hans Adolfsson, och inspirerande föreläsningar från institutioner i MIT-huset.

Titta in i framtidens smarta digitala vardag

2017-03-09 (från 2017-01-09)
Samarbete mellan IT-studenter och blivande arbetsterapeuter vid Umeå universitet ger ny kunskap om digitala smarta miljöer. I morgon visar studenterna upp sina prototyper i universitetets nya fokusmiljö i MIT-huset.

Fler av medicinska fakultetens verksamheter till ombyggda Biologihuset

2017-03-09 (från 2016-03-22)
Medicinska fakulteten kommer att fylla hela Biologihuset i framtiden. Ett beslut som rektor tog tisdagen den 22 mars innebär att ytterligare två institutioner flyttar till det ombyggda Biologihuset, som hittills gått under namnet Medicinskt biologiskt centrum, MBC. Institutionen för omvårdnad och In...

Sidansvarig: Lärmiljöer